Hívjon telefonon Írjon e-mailt
ruhatár gyártás

Ruhatár gyártás

Ruhatár eszközöket több éves szolgáltatási tapasztalatunk alapján tervezünk és gyártunk. Lényeges szempont az optimális helykihasználás, mivel a ruhatárat gyakran a lehető legkisebb helyen szükséges kialakítani. Fontos lehet, hogy a ruhatár ne foglaljon el más célra is hasznosítható területet, ugyanakkor a ruhatár túl szűk kialakítása a ruhatárosok számára megnehezíti, ezáltal lassítja is a ruhatár kiszolgálást. A nem megfelelő elrendezés, valamint a túl nagy távolságok is a hatékony kiszolgálás hátráltatói lehetnek.
Galéria

Ruhatár tervezés esetén javasoljuk az előzetes helyszínbejárást, vagy a ruhatár céljából hasznosítható helyiség tervrajzának a megküldését. A ruhatár kialakításának tervét a megrendelővel közösen véglegesítjük. Igény esetén a gyártást követően szállítjuk és telepítjük is az eszközöket, bárhol Magyarországon.

Ruhatár gyártás

Ruhatár tervezés és gyártás

Ruhatári akasztó állványok

Elnevezések: ruha regál, ruhatár sztender, fogas állvány, ruhaállvány, soros akasztó rendszer, mobil ruhatár
A zártszelvényekből és köracélból készített masszív, stabil állványszerkezetek örök darabok, megbízhatóvá teszik a ruhatár kiszolgálást. Az elektrosztatikus porfestés, vagy más néven szinterezés eljárás, jó ellenálló képességű, tartós felületi bevonatot eredményez bármilyen RAL színben. Az állvány szerkezetek elemeire bonthatóak - az akasztóelemek kiemelhetőek a lábelemekből - ami egyszerűvé teszi a szállítást, mozgatást, tárolást. Az akasztók hosszúsága és teherbírása, egyszerre akár több kabát, táska, csomag tárolását is lehetővé teszik egy akasztón. A helytakarékosság és a könnyű kezelhetőség szempontjai egyaránt érvényesülnek.

Standard soros ruhatári fogasállvány

  • 50 akasztós
  • kétszintes, kétoldalas
  • zártszelvényekből és köracélból készült
  • egyszerűen elemeire bontható
  • szélesség: 175cm, magasság: 185cm, talp: 80cm
  • fekete színre elektrosztatikusan porszórt
  • vízhatlan vinil sorszám jelölő címkékkel

ruhaállvány

Ruhatári soros ruhaállvány (50 akasztós, kétszintes, kétoldalas)

Bármilyen egyedi méretben és RAL színben gyártunk ruhatári akasztó állványokat. Igény esetén nagy teherbírású rögzíthető görgőkre szereljük. Állandó helyszínekre beépíthető egyedi ruhatárak tervezését, gyártását, telepítését is vállaljuk.
Vegye fel velünk kapcsolatot!

színterezés

Elektrosztatikus porszórás

lakatos munkák

Lakatos munka

Ruhatár biléták

Az évek során több típusú biléta használatát próbáltuk. Számunkra a műanyagból készült, fémkarikával és nyomtatott sorszámokkal ellátott biléta vált be a legjobban. Ez megfelel az egyszerű pótolhatóság szempontjának is. Mivel gyakran előfordul, hogy a vendégek elhagynak bilétákat, ezt érdemes figyelembe venni a biléta választásnál. Egyedi sorszámokkal ellátott műanyag bilétákat rendelésre gyártunk, bármilyen színben.

ruhatár biléta sorozat

Ruhatár biléták

Árak és gyártási idő

Ruhatár eszközök gyártására, megvásárlására kérje egyedi árajánlatunkat. Nagyobb tételű vásárlás esetén kedvezményes árat ajánlunk. Standard eszközeink általában raktáron is vannak, így azonnal megvásárolhatóak. Egyedi ruhatár eszközök gyártási ideje függ a rendelt mennyiségtől és az aktuális leterheltségünktől.
Kérjen ajánlatot most!