Hívjon telefonon Írjon e-mailt
Ruhatár gyártás

Ruhatár biléta

A ruhatár biléták számtalan módon készülhetnek, az anyagok, a formák, a színek és a grafikai elemek különböző kombinációjával. A ruhatár biléta típusának választásakor az alábbiakat érdemes figyelembe venni:

  • könnyen felhelyezhető legyen a ruhatári akasztóra
  • elhagyás esetén egyszerűen pótolható legyen
  • a vendég könnyen megtalálja táskájában, zsebében
  • az anyagnak kellemes tapintása legyen, vizuálisan tetszetős legyen
  • a helyszín és az esemény arculatához illeszkedjen

Számunkra a műanyagból készült, kulcskarikával és nyomtatott sorszámokkal ellátott biléta vált be a legjobban. Mivel ezek a biléták semlegesnek tekinthetőek, bármilyen jellegű eseményen használhatóak. A vendégek gyakran elhagynak néhány darabot a rendezvényeken, ebben az esetben ezek a ruhatár biléták egyszerűen pótolhatóak.

Sorszámozott ruhatár biléták

Sorszámozott ruhatár biléták

Gyakran felmerülő kérdés, dupla sorozat szükséges-e a bilétákból? Erre abban az esetben lehet szükség, ha az állványokon az akasztók mellett nincs a számozás jelezve, ezért az egyik bilétát kapja a vendég, az azonos sorszámmal ellátott párja pedig marad az akasztón a sorszámozás jelzése céljából. Ez azért nem szerencsés, mert a ruházat mögött nehezebb észrevenni, megtalálni az akasztón hagyott ellenőrző bilétát a ruhatárosoknak. Akasztó állványainkon az akasztók mellett nyomtatott számmal jól láthatóan van feltüntetve a sorszámozás, így eszközeink használatakor dupla sorozat bilétára nincsen szükség.

Egyedi sorszámokkal ellátott műanyag bilétákat rendelésre gyártunk, bármilyen színben. Nagyobb tételű vásárlás esetén kedvezményes árat ajánlunk. Standard biléták általában raktáron is vannak, így azonnal megvásárolhatóak.
Kérjen ajánlatot most!