Hívjon telefonon Írjon e-mailt
Ruhatár gyártás

Ruhatáros személyzet

Ruhatáros személyzetet biztosítunk alkalmi rendezvényekre és rendszeresen nyitvatartó vendéglátóhelyekre. A rendezvény jellegéhez alkalmazkodva törekszünk a legmegfelelőbb ruhatáros csapattal, az alkalomhoz illő megjelenésben teljesíteni a ruhatár szolgáltatást. A ruhatár kiszolgálása fizikai terhelést is jelent a ruhatárosok számára, hiszen adott esetben órákon keresztül szükséges kabátokat és táskákat emelgetniük és azokkal sétálniuk a ruhatárban. Mindezek figyelembevételével válogatjuk össze ruhatáros csapatunkat, jellemzően mindkét nemet képviseltetve.
Galéria

A rendezvény jellegétől függően a ruhatárban több-kevesebb váratlan, vezetést igénylő feladat is felmerülhet. Ilyen például a vendégek által elhagyott biléták miatti konfliktusok kezelése, vagy a ruhatárhoz érkező nagyobb vendégáradat kezelése. Megbízásunk esetén a ruhatár szolgáltatást teljes körűen menedzseljük, így rövid egyeztetést követően tehermentesíteni tudjuk a rendezvényszervezőt a ruhatár vezetési feladataitól.

Az általunk üzemeltetett ruhatárért teljes felelősséget vállalunk, amennyiben esetleges káresemény a mi hibánkból alakul ki. A ruhatárban a kabátok, csomagok, táskák őrzéséért vállalunk felellőséget, ami nem vonatkozik az ezekben valósan vagy valótlanul elhelyezett értéktárgyakra, mivel ezekről az értéktárgyakról a ruhatárosoknak tudomása sem lehet. A vendégek részéről megtehető indokolatlan felelősségre vonás elkerülésére részletes ruhatári szabályzatot helyezünk ki a kiszolgáló pultnál.

Ruhatáros host, hostess

Ruhatáros host, hostess

Ruhatár szolgáltatásra az árakat minden esetben egyedileg kalkuláljuk, az adott rendezvény sajátosságainak figyelembevételével. Partnereink elképzeléseihez törekszünk rugalmasan alkalmazkodni. Keressen minket, bármilyen ruhatárral kapcsolatos igényével.
Kérjen ajánlatot most!