Egyedi ruhatár gyártás

Egyedi elképzelés van a ruhatár eszközökre? A ruhatár helyiség méretei adottak, abban szükséges a legoptimálisabban kialakítani a ruhatárat? A ruhatár rendszer kialakításkor fontos szempont az optimális helykihasználás és a ruhatáros személyzet számára a hatékony használhatóság. Ruhatár tervezését lehetőség szerint helyszíni bejárás, vagy a helyiség(ek) alaprajzának, és a konszignáció megküldését követően tudjuk megkezdeni. Egyeztetést követően a javasolt megoldásra egyedi árajánlatot küldünk. A megvalósítást rugalmas feltételekkel, jótállással vállaljuk.

Akasztós és vállfás mobil regálok

Az akasztós és vállfás standard regálok gyártása egyedi méretben is kérhető. A nagy teherbírású, stabil és masszív állványszerkezetek örök darabok, hosszútávon megbízhatóvá teszik a ruhatár kiszolgálását. Az állvány lehet talpon álló, nagy teherbírású fékes kerekekkel szerelt vagy falhoz rögzíthető is. Igény esetén kalaptartóval, táskatartóval gyártjuk. Bármilyen RAL színben kérhető a festés, ami jó ellenálló képességű, tartós felületi bevonatot eredményező elektrosztatikus porfestés eljárással készül. A megrendelésre kerülő eszközök gyártását rövid határidővel vállaljuk, Magyarország területén belül bárhova kiszállítjuk és telepítjük.

Fali akasztósorok

A falra szerelhető egyedi akasztósorok állandó ruhatár helyiségben lehet megfelelő megoldás, ha kis területen a falfelületeket is ki kell használni a ruhatár kapacitásának maximalizására. Az akasztósorok több ponton kerülnek a falra rögzítésre. Fontos, hogy a fali akasztósorok használata esetén a falnak nagyobb terhelést is el kell bírnia.

Falhoz rögzíthető fogasállványok

A falhoz rögzíthető fogasállványok esetében a terhelés a lábelemeken van, a falfelülethez rögzítés csak az elborulást akadályozza meg, így a fal nem kap jelentős súlyterhelést. Széles lábazat esetén a rögzítési pontoknál távtartót is kapnak a furatok. Fixen használt ruhatár helyiségben a falfelületek is jól kihasználhatóak így a ruhatár kapacitásnövelésére.

Választható akasztók és sorszám

Választható szín

RAL 9005
mélyfekete
RAL 7016
antracitszürke
RAL 9006
fehéralumínium
RAL 1001
bézs
RAL 5009
azúrkék
?
Bármilyen
RAL szín

Szintezhető talpak vagy kerekekkel szerelt

Egyszerűen elemeire bontható vagy csavarokkal rögzített

A ruhatár eszközöket gyakran szét kell szerelni, mozgatni, szállítani? Ebben az esetben fontos szempont az egyszerű összeszerelés és elemeire bonthatóság. A lábelemek illesztéseinél az akasztóelemek könnyedén becsúsztathatóak és kiemelhetőek, marokcsavarokkal szerszám nélkül stabilan rögzíthetőek.
Az eszközök fix ruhatár helyiségben lesznek használva, ritkán lesznek mozgatva? Ebben az esetben kedvezőbb összeszerelési mód a csavarokkal rögzítés. Az akasztóelemek minden illeszkedési ponton alul és felül is a lábelemekhez csavarva rögzíthetőek, így biztosítva az állványszerkezetek stabilitását.

Táskatartó kiegészítés

Az állványszerkezet alsó részébe rögzíthető táskatartó hasznos kiegészítő, amennyiben sok csomagot és táskát is kell kezelni a ruhatárban. A perforált lemez felület kellemes vizuális élményt ad, teherbírása nagyméretű csomagok vagy nehéz táskák tárolását is lehetővé teszi. A táskatartó elem egyszerűen behelyezhető és eltávolítható, így időszakosan is használható.

Kalaptartó kiegészítés

Az akasztóelem fölé illeszthető kalaptartó elem nemcsak kalapok tárolására lehet alkalmas, felhelyezhetőek rá sapkák, sálak, pulóverek és egyéb kisebb ruhaneműek, vagy akár kerékpáros sisak is. A kalaptartó elem a lábelemek felső részénél illeszkedik az állványszerkezetbe. Egyszerűen behelyezhető és kivehető, így használata opcionális is lehet.

Egyedi biléta gyártása

Egyedi biléta gyártása többféle anyagból megvalósítható, számtalan perszonalizációs lehetőséggel. Az akasztókhoz, vagy a vállfákra a bilétákkal harmonizáló sorszámozás kerülhet, ami egységessé teszi a ruhatár megjelenését. Fontos a számozási rendszer jól átlátható, egyértelmű kialakítása, hiszen ez nagy mértékben megkönnyíti a ruhatárosok számára a kiszolgálását. A ruhatárban eligazodást segíti, ha a sorok elején jelzésre kerül melyik sorban melyik számok találhatóak.

Mekkora kapacitású ruhatárra adhatunk ajánlatot?

10
5000
500 főre
Ajánlatkérés egyedi gyártásra