Standard soros fogasállvány

Így is ismert: mobil ruhatár, fogas, regál, sztender, konzol, ruhaállvány

A legkedvezőbb ár-érték arányú akasztós ruhatár regál. Stabil, masszív acél állványszerkezet. Az akasztókra akár több kabátot, vagy táskát és csomagot is lehet akasztani. Könnyen kezelhető és helytakarékos tervezés. Kiváló használhatóság nagy kapacitású ruhatár esetén is.

Akasztók száma50 akasztó
Szintek2 szintes
Oldalak2 oldalas
Szerkezetacélszerkezet
Anyagokzártszelvény, köracél, műanyag záródugók
Kivitelezéselemeire bontható
Mobilitásszintezhető talpakkal vagy kerekekkel szerelt
Felületkezeléselektrosztatikus porszórás
Színfekete RAL 9005 (standard), vagy egyedi RAL szín
Dimenziók
  • Hosszúság: 1750mm
  • Magasság: 1800mm
  • Talp szélesség: 750mm

Egyedi árajánlat 24 órán belül

Ajánlatkérés bérlésre
Ajánlatkérés vásárlásra

Választható sorszámozás

Választható szín

RAL 9005
mélyfekete
RAL 7016
antracitszürke
RAL 9006
fehéralumínium
RAL 1001
bézs
RAL 5009
azúrkék
?
Bármilyen
RAL szín

Szintezhető talpak vagy kerekekkel szerelt

Egyszerűen elemeire bontható vagy csavarokkal rögzített

A ruhatár eszközöket gyakran szét kell szerelni, mozgatni, szállítani? Ebben az esetben fontos szempont az egyszerű összeszerelés és elemeire bonthatóság. A lábelemek illesztéseinél az akasztóelemek könnyedén becsúsztathatóak és kiemelhetőek, marokcsavarokkal szerszám nélkül stabilan rögzíthetőek.
Az eszközök fix ruhatár helyiségben lesznek használva, ritkán lesznek mozgatva? Ebben az esetben kedvezőbb összeszerelési mód a csavarokkal rögzítés. Az akasztóelemek minden illeszkedési ponton alul és felül is a lábelemekhez csavarva rögzíthetőek, így biztosítva az állványszerkezetek stabilitását.

Táskatartó kiegészítés

Az állványszerkezet alsó részébe rögzíthető táskatartó hasznos kiegészítő, amennyiben sok csomagot és táskát is kell kezelni a ruhatárban. A perforált lemez felület kellemes vizuális élményt ad, teherbírása nagyméretű csomagok vagy nehéz táskák tárolását is lehetővé teszi. A táskatartó elem egyszerűen behelyezhető és eltávolítható, így időszakosan is használható.

Kalaptartó kiegészítés

Az akasztóelem fölé illeszthető kalaptartó elem nemcsak kalapok tárolására lehet alkalmas, felhelyezhetőek rá sapkák, sálak, pulóverek és egyéb kisebb ruhaneműek, vagy akár kerékpáros sisak is. A kalaptartó elem a lábelemek felső részénél illeszkedik az állványszerkezetbe. Egyszerűen behelyezhető és kivehető, így használata opcionális is lehet.

Hány 50 akasztós regálra adhatunk ajánlatot?

db
Kapacitás: 500 akasztó
Ajánlatkérés bérlésre
Ajánlatkérés vásárlásra