Ruhatári eszközök

Standard ruhatár eszközeink általában készleten is vannak, így akár pár napos határidővel tudjuk szállítani. Egyedi gyártást jellemzően rövid határidővel vállalunk. Érdemes megrendelés előtt pontosítanunk a helyszín adottságait és a ruhatár berendezési lehetőségeket. Kérhető díjmentes helyszínbejárás és termékbemutató is.

Regálok

Többféle akasztós és vállfás mobil ruhatár konzolt gyártunk. A stabilan álló masszív acél állványszerkezetek a minőségi megjelenés mellett megbízhatóvá teszik a ruhatár kiszolgálását. A tervezés fontos szempontjai a jól használhatóság és a maximális helykihasználás. Minden típusú helyszínre kínálunk megfelelő választási lehetőséget. A standard eszközeinket is több perszonalizációs opcióval lehet megvásárolni, ezért egyedi árajánlat készül minden megkeresésre.

Biléták

A ruhatári biléta többféle anyagból, különböző eljárásokkal készülhet. A standard biléták kedvező árú megoldást jelentenek, egyedi tervezés és gyártás esetén pedig a vendégek egy különleges bilétát kaphatnak a kezükbe. A megfelelő választáshoz érdemes figyelembe venni a helyszín vagy az esemény arculati előírásait. A biléták gyakori elhagyása miatt a pótolhatóság is fontos szempont. A jól választott biléták hosszútávon használhatóak lesznek a ruhatárban.

Kiegészítők

A kiegészítők professzionálisabbá teszik a ruhatár szolgáltatást. A jól látható sorszámok és sorjelzők segítik a ruhatárosokat a gyorsabb eligazodásban az akasztósorok között. Csomagjelölő csipeszekkel egyszerűen jelölhető a táskákhoz és csomagokhoz tartozó sorszám. Az esernyőzacskók használatával a vízes esernyők úgy akaszthatók a kabátok mellé, hogy azok nem lesznek nedvesek. Ne feledkezünk meg ruhatári szabályzat kihelyezéséről sem.

Egyedi gyártás

Amennyiben a standard eszközök nem optimálisak adott helyszínre, a ruhatár berendezését egyedi gyártással is meg tudjuk valósítani. Első lépésként szívesen adunk segítséget a ruhatár tervezésében. Elkészült tervek, konszignáció alapján is legyártjuk a kívánt eszközöket, amennyiben az beleillik gyártási profilunkba. A megrendelés gyakran a sorszámozási rendszer kialakítását és a biléták legyártását is magába foglalja. Az elkészült ruhatár eszközöket bárhol telepítjük Magyarország területén.

Mekkora kapacitású ruhatárra adhatunk ajánlatot?

10
5000
500 főre
Ajánlatkérés vásárlásra