Hívjon telefonon Írjon e-mailt
Ruhatár bérlés

Ruhatár bérlés

Ruhatár eszközeinket több éves szolgáltatási tapasztalatunk alapján terveztük meg. Ruhatár akasztó állványainkkal egyszerre több ezer fős ruhatár kapacitást is tudunk biztosítani. Az akasztók mellett az állványok jól látható sorszámozással vannak ellátva, ami kiadáskor egyszerűen megtalálhatóvá teszi az azonos sorszámú bilétához tartozó ruházat megtalálását.

A várható létszámra megrendelendő ruhatár helyigényének előzetes egyeztetését minden helyszín esetében javasoljuk. A ruhatár túl szűk kialakítása a ruhatárosok számára megnehezíti, ezáltal lassítja is a ruhatár kiszolgálást. A nem megfelelő elrendezés, valamint a túl nagy távolságok is a hatékony kiszolgálás hátráltatói lehetnek. Igény esetén az eszközöket szállítjuk és telepítjük is a rendezvény helyszínén, bárhol Magyarországon.
Galéria

Ruhatári akasztó állványok

Regál, sztender, állvány, fogas, akasztó, mobil ruhatár. Ezekkel az elnevezésekkel mind találkoztunk már. Ruhatári fogas állványaink masszív, stabil szerkezetek. A két szinten, két oldalon elhelyezett akasztók megfelelő hosszúságúak és nagy teherbírásúak. Akár több kabát, táska, csomag is felhelyezhető egy akasztóra. A helytakarékosság és a könnyű kezelhetőség szempontjait egyaránt figyelembe vettük a tervezésnél. Az állványszerkezetek elemeire bonthatóak - az akasztóelemek kiemelhetőek a lábelemekből - ami egyszerűvé teszi a szállítást.

Ruhatár gyártás

Ruhatári akasztó állványok

Standard mobil ruhatár állvány:

  • 50 akasztós
  • kétszintes, kétoldalas
  • zártszelvényekből és köracélból készült
  • szélesség: 175cm, magasság: 185cm, talp: 80cm
  • fekete színre szinterezve
  • elemeire bontható
  • vízhatlan vinil címkés sorszámozással

ruhatár akasztó regál

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

Ruhatár biléták

A ruhatár bilétáink semlegesek, nem szerepel rajtuk semmilyen logó, vagy karakteres megkülönböztető jelzés, így az arculati irányelveket nem sértve, bármilyen rendezvényen alkalmasak lehetnek a vendég részére átadásra. Előfordul, hogy a megrendelő saját arculatához illeszkedő, egyedi logóval ellátott biléta gyártását igényli a rendezvényre. Ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy az egyedileg gyártott biléták felhelyezhetőek legyenek az akasztókra, és a biléták számozása megegyezzen az akasztók számozásával.

ruhatár biléta sorozat

Ruhatár biléták

Vállfás ruhatár

A vendégek esetenként vállfára kérhetik elhelyezni ruházatukat, erre felkészülve korlátozott számban elegáns vállfákat is tudunk biztosítani. Alapvetően az eszközeink a ruházatok akasztóknál történő felakasztására lettek tervezve. Tapasztalataink szerint így sokkal gyorsabb és egyszerűbb lehet a kiszolgálás, a legtöbb ruházat az akasztójánál a fogasokra akasztva is rendeltetésszerűen elhelyezhető. Kifejezetten vállfás ruhatárunk nincsen, azonban akasztó állványaink - csak a felső akasztóelemeket behelyezve - a ruházatok kizárólag vállfás tárolására is alkalmassá válhatnak.

ruhatár kapcsolat

Ruhatár vállfa

Sürgős szükség van ruhatárra? A ruhatár eszközök nem érkeztek meg? A ruhatár eszközök használhatatlanok? Nincsenek ruhatárosok? Esetleg teljesen elfeledkeztek a ruhatárról? Minden esettel találkoztunk már, tudjuk milyen kellemetlen lehet, ha a vendégeknek nincs lehetőségük ruhatárban elhelyezni a ruházatukat. Előzetesen nem igérhetünk semmit sürgős esetre, de megkeresése esetén mindent megteszünk, hogy időben biztosítva lehessen a ruhatár szolgáltatás a rendezvényén.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ruhatár kölcsönzés esetében az árakat egyedileg kalkuláljuk, az adott megrendelés sajátosságainak figyelembevételével. Hosszútávú bérlésre kedvezményes árakat ajánlunk. Lehetőségeink szerint sürgős esetben is vállaljuk a ruhatár kitelepítését, akár néhány órán belül. Keressen minket, bármilyen ruhatárral kapcsolatos igényével.
Kérjen ajánlatot most!