Hívjon telefonon Írjon e-mailt
Soros fogasállvány

Soros fogasállvány gyártás

ruhatár regál, ruhaállvány, sztender, fogas állvány, akasztó rendszer, mobil ruhatár

Ruhatár eszközeink megvásárolhatóak és bérelhetőek. Bármilyen egyedi méretben és RAL színben gyártunk ruhatári akasztó állványokat. Igény esetén nagy teherbírású rögzíthető görgőkre szereljük. Állandó helyszínekre beépíthető egyedi ruhatárak tervezését, gyártását, telepítését is vállaljuk, bárhol Magyarországon.

ruhatári fogas állvány

Ruhatári soros fogasállvány

Standard soros fogasállvány
  • 50 akasztós
  • kétszintes, kétoldalas
  • zártszelvényekből és köracélból készült
  • egyszerűen elemeire bontható
  • szélesség: 175cm, magassága 185cm, talp: 80cm
  • fekete színre elektrosztatikusan porszórt
  • vízhatlan vinil sorszám jelölő címkékkel
Ruhaállvány

Ruhaállvány (50 akasztós, kétszintes, kétsoros)

A soros ruhaállványaink masszív, stabil szerkezetek. A helytakarékosság és a könnyű kezelhetőség szempontjai egyaránt érvényesülnek. A két szinten, két oldalon elhelyezett akasztók megfelelő hosszúságúak és nagy teherbírásúak. Akár több kabát, táska, csomag is biztonságosan felhelyezhető egy akasztóra. Az állvány szerkezetek elemeire bonthatóak - az akasztóelemek kiemelhetőek a lábelemekből - ami egyszerűvé teszi a szállítást, mozgatást, tárolást.
Galéria

elektrosztatikus porszórás

Elektrosztatikus porszórás

lakatos munkák

Lakatos munka

Ruhatár eszközök gyártására, megvásárlására kérje egyedi árajánlatunkat. Nagyobb tételű vásárlás esetén kedvezményes árat ajánlunk. Standard eszközeink általában raktáron is vannak, így azonnal megvásárolhatóak. Egyedi ruhatár eszközök gyártási ideje függ a rendelt mennyiségtől és az aktuális leterheltségünktől.
Kérjen ajánlatot most!